R=effect
Effici√ęntie Flexibiliteit Faciliteren Educatie Communicatie Tijdelijkheid
  

De aanduiding co-manager duidt op de coöperatieve houding en werkwijze. Geen interim-manager dus die als alleenheerser de boel op stelten komt zetten, geen crisismanager die even de crisis oplost, maar chaos achterlaat. Wel een co-manager die met u overlegt over zijn hulp en inzet, met u afstemt.

Twijfelt u of R = effect u hulp kan bieden?

Leest u rustig de voorbeelden.

1. Ingehuurd als teammanager voor uw productieafdeling kan de co-manager ook een flitsende presentatie maken voor de directeur, tijdelijk de vacature van personeelschef of Human Resource manager vervullen, of helpen op de postkamer. Het uurtarief is flexibel en beweegt mee met gewijzigde omstandigheden.

2. Ingezet als adviseur kan hij ook tijdelijk coach zijn, een strategisch beleidsplan schrijven of het secretariaat verzorgen.

3. Actief als hulp van het hoofd van de afdeling administratie kan hij plotseling ook even een projectje leiden of een filiaaldirecteur vervangen.

4. Bij groei kan hij tijdelijk een gat opvullen als interim-manager. Hij kan een presentatie geven bij een cursus, slechtnieuwsgesprekken voeren bij krimp, onderzoek doen naar verhoging van de efficiëntie, het uitgavenpatroon of het declaratiegedrag.

5. Voor meer uitleg en andere voorbeelden klikt u op een trefwoord:

R = effect. Naar uw wens. Met flexibele aanpassing van het uurtarief.